Filozofia noastră

deBestMedia

Filozofia noastră

Primul lucru important care doresc să il afirm despre conceptul BestMedia este faptul că noi nu facem compromisuri la calitate, de nici un fel.

Un alt aspect legat de activitatea noastră este acela că punem suflet în tot ceea ce facem, iar acest lucru ne-a ajutat să ajungem unde suntem, convinși fiind și de faptul că dacă faci un lucru cu plăcere nimic nu este greu.

 

Câteva standarde pe care le-am adoptat în activitatea noastră:

-Totul se înregistrează pe 2 carduri în mod back-up pentru maxim de siguranță.

-Albumele sunt de cea mai bună calitate (personalizare laser, hartie de calitate lipită la cald, cotor cusut, unele modele lucrate manual)

-Printurile sunt realizate pe cel mai performant laborator din lume cu expunere laser la 640 DPI, pe cea mai bună hârtie mată sau lucioasă metalică și cu cele mai bune soluții chimice.

-Se pozează și se filmează toate momentele importante, până după tort.

-Nu trimitem pe altcineva, cu noi discutați de prima dată, noi venim la eveniment. Dacă aveți trac (emoții în fața camerei) vom face o ședință foto de acomodare înainte de eveniment, una lejeră, în care avem posibilitatea să ne cunoștem mai bine.

-Calitatea ce o vedeți pe site sau în albumele noastre exact așa o ve-ți primi si dvs.

-Nu avem cheltuieli ascunse.

-Avem experiență în domeniul organizărilor de nuntă din anul 2002.

 

Noi am investit și dragoste și bani în această concept iar clienții noștri au înteles acest lucru. Tot ceea ce înseamnă tarif sau cost de nuntă legat de fotografie și videografie este de fapt o investiție, și chiar mai mult decât atât, este o investiție în amintiri, care vă aparțin și care au o valoare crescândă care tinde spre „neprețuit”.

Aș mai vrea să spun ceva, nu există fotograf bun și fotograf rău, există fotograf care îmi place și care nu îmi place, iar nimeni nu poate să îmi spună mie ce să-mi placă și ce nu. Ca exemplu vă zic o întâmplare frumoasă: intr-o zi am făcut o poză, i-am arătat-o mamei mele, era ceva cu un curcubeu după ploaie și mama a zis că e superbă. După câteva zile i-am arătat-o unui mare fotograf român, de peisaj (asta consider eu și deci nu ii dau numele) iar el a început: trebuie cropată că nu prea respectă regula treimii, prea expusă, merge puțin vibrance, eventual un filtru degrade, nota 7. Acuma nu e el un juriu, dar e mai în măsură să evalueze o poză care devine fotografie decât mama, care nu e fotograf, cred 🙂 și care vede puiul ei cel mai frumos! 🙂

ing. Ciprian Drăghița

Despre autor

BestMedia administrator