Filmarea de nuntă:

deBestMedia

Filmarea de nuntă:

Câteva cuvinte despre filmarea de nuntă:

Basic

Filmare simplă cu o singură cameră în care operatorul este simplu spectator cu un aparat de înregistrare audio-video performant. Montajul este realizat din cadrele importante, de natură statică sau hand-held, asemănător filmelor „cinema verite” în care se prezintă adevarul în cinematografie, timpul nu se comprimă/dilată iar acțiunile sunt observate direct dintr-un singur unghi.

 

Documentary

Filmare complexă cu acoperire mai amplă a evenimentului, cu 2 camere, din unghiuri diferite, cu cadre statice dar și în mișcare fluidă (steadicam), cu cadre de la nivelul solului (slider) și o multitudine de detalii explicative, în care timpul se dilată sau se contractă pentru a accentua emoția.
Eclerajul este controlat, montajul este avansat cu post-procesare culori (color grading), meniuri animate, sunet procesat, regie, aparatură și personal de nivel avansat.

 

Cinematic

Filmare la fel ca și cea de tipul Documentary doar că se filmează cu 3 camere, cu macara și/sau dronă, iar filmul nunții conține și dialoguri și narațiune.

Despre autor

BestMedia administrator