Fotografia de nuntă:

deBestMedia

Fotografia de nuntă:

Câteva cuvinte despre fotografia de nuntă:

Pachetul de bază

 

Fotografie de nuntă în stil reportaj, cu un singur fotograf, începând cu pregătirile, obiceiurile, ceremonie, şedinţă foto de 90 de minute, recepţia invitaţiilor şi până după tortul mirilor. Veţi primi un DVD cu  minim 400 fotografii prelucrate la calitate maximă, în format .jpeg  cu drept de print.

 

 

Pachetul Documentar

 

Fotografie de nuntă în stil documentar, cu doi fotografi, începând cu pregătirile, obiceiurile, ceremonie, şedinţă foto de 90 de minute, recepţia invitaţiilor şi până după tortul mirilor. Veţi primi un DVD cu  minim 600 fotografii prelucrate avansat, la calitate maximă, în format .jpeg  la o rezoluţie de 36 Mpx cu drept de print. Aparatură full-frame şi permanent back-up pe două carduri.

 

Pachetul Luxury

 

Fotografie de nuntă în stil documentar, cu doi fotografi şi un asistent, începând cu pregătirile, obiceiurile, ceremonie, şedinţă foto de 120 de minute, recepţia invitaţiilor şi până după tortul mirilor. Veţi primi un DVD cu  minim 1.000 fotografii la calitate maximă, în format .jpeg  la o rezoluţie de 36 Mpx cu drept de print, toate prelucrate avansat în oricare dintre temele dorite (clasic, vintage, fresh, glamour). Aparatură full-frame, prime lenses şi permanent back-up pe două carduri.

Despre autor

BestMedia administrator