Arhivă categorie Blogs

deBestMedia

Fotografia de nuntă:

Câteva cuvinte despre fotografia de nuntă:

Pachetul de bază

 

Fotografie de nuntă în stil reportaj, cu un singur fotograf, începând cu pregătirile, obiceiurile, ceremonie, şedinţă foto de 90 de minute, recepţia invitaţiilor şi până după tortul mirilor. Veţi primi un DVD cu  minim 400 fotografii prelucrate la calitate maximă, în format .jpeg  cu drept de print.

 

 

Pachetul Documentar

 

Fotografie de nuntă în stil documentar, cu doi fotografi, începând cu pregătirile, obiceiurile, ceremonie, şedinţă foto de 90 de minute, recepţia invitaţiilor şi până după tortul mirilor. Veţi primi un DVD cu  minim 600 fotografii prelucrate avansat, la calitate maximă, în format .jpeg  la o rezoluţie de 36 Mpx cu drept de print. Aparatură full-frame şi permanent back-up pe două carduri.

 

Pachetul Luxury

 

Fotografie de nuntă în stil documentar, cu doi fotografi şi un asistent, începând cu pregătirile, obiceiurile, ceremonie, şedinţă foto de 120 de minute, recepţia invitaţiilor şi până după tortul mirilor. Veţi primi un DVD cu  minim 1.000 fotografii la calitate maximă, în format .jpeg  la o rezoluţie de 36 Mpx cu drept de print, toate prelucrate avansat în oricare dintre temele dorite (clasic, vintage, fresh, glamour). Aparatură full-frame, prime lenses şi permanent back-up pe două carduri.

deBestMedia

Filmarea de nuntă:

Câteva cuvinte despre filmarea de nuntă:

Basic

Filmare simplă cu o singură cameră în care operatorul este simplu spectator cu un aparat de înregistrare audio-video performant. Montajul este realizat din cadrele importante, de natură statică sau hand-held, asemănător filmelor „cinema verite” în care se prezintă adevarul în cinematografie, timpul nu se comprimă/dilată iar acțiunile sunt observate direct dintr-un singur unghi.

 

Documentary

Filmare complexă cu acoperire mai amplă a evenimentului, cu 2 camere, din unghiuri diferite, cu cadre statice dar și în mișcare fluidă (steadicam), cu cadre de la nivelul solului (slider) și o multitudine de detalii explicative, în care timpul se dilată sau se contractă pentru a accentua emoția.
Eclerajul este controlat, montajul este avansat cu post-procesare culori (color grading), meniuri animate, sunet procesat, regie, aparatură și personal de nivel avansat.

 

Cinematic

Filmare la fel ca și cea de tipul Documentary doar că se filmează cu 3 camere, cu macara și/sau dronă, iar filmul nunții conține și dialoguri și narațiune.

deBestMedia

Legile performanței

Acesta este punctul meu de vedere legat de valori:

Performanță se obține cam așa:

-trebuie să îți dorești cu adevarat un lucru.

-trebuie să respecti un program de pregătire, care a fost bine pus la punct și predat de cineva cu valoare pozitivă, reală.

-trebuie să iei un examen și să obții o calificare.

-trebuie să muncești mult și cu dăruire pentru a dobândi experiență.

-o dată ajuns în top trebuie să îți menții standardele și să creezi valori.

-când ajungi manager trebuie sa-ți asumi raspunderea pentru tot ceea ce decizi tu și să îți asumi absolut tot ceea ce fac cei aflați în răspunderea ta, la fel ca un părinte cu coplilul mic.

-după joacă, invățare și muncă mai rămâne să inventezi ceva și să predai mai departe valorile pozitive, reale.

 

Toate  aceste legi eu consider că sunt obligatorii, dacă nu se respectă ajungem să fim ca și țara asta, să consumăm resursele înaintașilor și să lăsăm copiilor datorii. Cum? Simplu? Învățământul e praf, are valori negative, false, ajunse să aibă drept de decizie și care seamănă bâjbâieli. Poate au luat examene copiind sau plătind, poate se fac că muncesc, iar unii au ajuns lideri pe cale politică, au ajuns să elimine valorile de sub ei pentru că, evident, nu poți fi mai deștept ca șefu, și au angajat în locul valorilor nepoți și prieteni pe bani, iar în cele din urmă, ei inventează, dar din păcate doar scuze patetice.

Unde vezi performanța? La concursuri gen Jocuri Olimpice, Campionate Mondiale sau în viața de zi cu zi când apar situațiile de criză sau problemele grave, sau urgențele! Atunci se văd adevărații manageri, lideri, capi, nu pe plajă în concediu.

ing. Ciprian Drăghița

 

deBestMedia

Oferta de botez

La sugestiile dumneavostră am creat o ofertă de botez.

Pachetul de botez conține:

  • -Filmare 2-3 ore cu 2 camere si steadicam la rezolutie full HD pe 2 Blu-ray-uri si 2 DVD-uri personalizate.
  • -Fotografiere (minim 500 poze) cu 2 aparate, 3-4 obiective, lumini suplimentare cu umbrele si declansare wirelles.
  • -Album fotobook 20×40 cm (deschis, 12 pagini) coperta inscriptionata din piele sau cu poza, cu fotografii retusate (fetele vor fi prelucrate).
  • -50 fotografii 10×15 pentru familie.
  • -3 minialbume (cu 12 foto) pentru bunici si nasi.
  • -3 copii DVD cu filmarea pentru bunici si nasi.
  • -Sonorizare cu DJ (max 100 persoane)

 

Detalii:
-se folosesc 2 carduri de siguranta, pentru back-up.
-2 operatori si un asistent
-timp de lucru: de la imbracarea copilului pana dupa tort.
-slujba religioasa se inregistreaza in intregime.

pret:750 euro
redus: 500 euro

Avantaje:
-Totul se inregistreaza pe 2 carduri in mod back-up pentru maxim de siguranta.
-Albumele sunt de cea mai buna calitate (personalizare laser, hartie de calitate lipita la cald, cotor cusut)
-Printurile (pozele) sunt realizate pe cel mai performant laborator din lume cu expunere laser la 640 DPI, pe cea mai buna hartie mata sau lucioasa metalica si cu cele mai bune solutii chimice.
-Se pozeaza si se filmeaza toate momentele importante, pana dupa tort.
-Nu trimitem pe altcineva, calitatea ce o vedeti exact asa o ve-ti primi si dvs.
-Nu avem cheltuieli ascunse.
-Experienta din 2002.

 

ing.Ciprian Drăghița

-expert media-

 

deBestMedia

Multi-camera film

După cum spune și numele, este vorba de mai multe camere care filmează o scenă, adică mai multe unghiuri ceea ce înseamnă o prezentare mai bună a locației, a personajelor și detaliilor, toate în același timp, fără a mai fi nevoie de a se „trage o dublă”.
Prima dată a fost folosită în drama pentru televiziune The Queen’s Messenger din 1928, apoi din anul 1936 BBC folosește multi-cam în televiziune pentru emisiunile în direct.

Citește mai mult

deBestMedia

Despre sunet

Sunetul este conform DEX-ului o vibrație a particulelor unui mediu elastic care poate fi înregistrată de ureche. Nu vom vorbi despre sunet din punct de vedere fizic sau matematic, vom analiza în schimb aspectele legate de calitatea sunetului în diferite interioare dar și in exterior.

Citește mai mult

deBestMedia

Domeniul de activitate.

 

deBestMedia

10 ani de BestMedia

Anul 2012 este anul în care noi împlinim 10 de ani de activitate…10 ani frumoși.

Am început în 1 iunie 2002. Aveam doar voință și optimism. Am investit în studii și în aparatură, cei drept, o aparatură mai modestă atunci dar am compensat în schimb  cu seriozitate.

După câțiva ani am realizat că de fapt seriozitatea e cea mai importantă, și aici mă refer la punctualitatea prezentării, conștiinciozitate în tot ceea ce faci, atenția acordată nevoilor clientului, importanța acordată evenimentului și faptului că cineva are încredere în tine. De fapt toate sinonimele seriozității interacționează cu încrederea pe care clientul o are în tine.

Citește mai mult